Kom naar de Provada

Friday 20/04/2018

Hier is de toekomst

Het belang van een circulaire economie en een versnelde energietransitie wordt steeds groter. Maar hoe kunnen we alle ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid zo toepassen dat de consument daar in zijn dagelijks leven optimaal plezier aan beleeft? Als ontwikkelende bouwer houden wij ons dagelijks bezig met de vraag hoe we in Nederland de verduurzaming van de woningmarkt kunnen versnellen.

Op 6 juni 10.30u, tijdens de Provada, gaan we hier dieper op in tijdens een exclusief seminar voor gemeenten en woningcorporaties. Ruud Koornstra, de eerste Energiecommissaris van Nederland, vertelt dan over de Nederlandse energietransitie, nieuwe technologie├źn en integrale oplossingen voor de bouwbranche en de woningmarkt.

Zijn seminar is live te volgen op onze social media kanalen. Uiteraard is iedereen welkom op onze stand om na te praten met Ruud over dit onderwerp.
Wil je liever bij het seminar aanwezig zijn? Meld je dan hier aan.

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat u de beste ervaring heeft op onze website. Klik hier om onze privacy policy te bekijken

Sluiten